Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου 2017 13:30

Κάμπινγκ: Τα καλύτερα μέρη για να κατασκηνώσουμε ελεύθερα...

Γράφτηκε από

Το καλοκαίρι πέρασε, αλλά μην αναπολείτε το επόμενο, καθώς αν αντέχετε (περνάει και ο Δαίδαλος) το ελεύθερο κάμπινγκ παραμένει εξαιρετική επιλογή για επαφή με τη Φύση, είτε βουνό ή θάλασσα και είναι αρκετά οικονομική.

Αν και οι αστυνομικές αρχές (άλλη δουλειά δεν έχουν;) τρέχουν ακόμα σε… παραλίες και κάνουν συλλήψεις, η Ελλάδα διαθέτει πανέμορφα μέρη για ελεύθερο camping…

Η αυθεντική κυκλαδίτικη ομορφιά της Δονούσας

-Η Σαμοθράκη, μετά την πρόσφατη θεομηνία, προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της. Το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις ευχές όλων, θα αποτελέσει και πάλι τον Νο1 εναλλακτικό προορισμό, προσφέροντας πολλά σημεία για να στήσουμε τις σκηνές μας.

camping.jpg

-Η Γαύδος μόλις περάσει και ο Δαίδαλος κι ανέβει η θερμοκρασία επειδή βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της Ευρώπης, απέναντι από την Κρήτη αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους αγαπούν το ελεύθερο κάμπινγκ

1701523.jpg

-Η Ψιλή Άμμος στην Αμοργό είναι η μοναδική παραλία του νησιού για ελεύθερο κάμπινγκ. Την προσεγγίζετε είτε ακολουθώντας το μονοπάτι από την Λεβρωσσό είτε με καραβάκι από την Αιγιάλη.

-Ελεύθερο κάμπινγκ διεξάγεται στην όμορφη Ηρακλειά και την αμμουδερή παραλία λιβάδι. Μοναδικό της μειονέκτημα ότι είναι βορεινή.

livadi-is-iraklia-s-largest.jpg

-Στο Πήλιο, πέραν των οργανωμένων κάμπινγκ, οι περισσότερες ελεύθερες παραλίες είναι κάτω από τη Ζαγορά. Η πιο γνωστή είναι Ανάληψη και θα τη βρείτε ακολουθώντας το μονοπάτι βόρεια της Ζαγοράς. Υπάρχει επίσης και η Μελανή, μια μεγάλη αιγαιοπελαγίτικη παραλία στο νότιο Πήλιο, κοντά στην Αργαλαστή.

unnamed-30.jpg

-Αν μένετε στην Αθήνα, τότε το Αγκίστρι διαθέτει καθαρή θάλασσα και παραλία για στήσιμο σκηνής μέσα στο πευκοδάσος ανάμεσα στις παραλίες της Σκληρής και της Χαλικιάδας. 

drones2.jpg

Οι τολμηροί ας τολμήσουν, εμείς οργανωνόμαστε για του χρόνου…

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ