Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 12:30

Αυτό το timelapse βίντεο θα σας κάνει να αγαπήσετε την Αθήνα…

Γράφτηκε από

Μπορεί να είναι πολύβουη, κουραστική, και πολλά ακόμη… Παραμένει όμως η ελληνική πρωτεύουσα και μία από τις ομορφότερες πόλεις στον κόσμο…

Μια πόλη που διατηρεί την ομορφιά της μέσα στους αιώνες, μια πόλη που δεν χάνει τη ζωντάνια της, τη… μαγεία της, την ανθρωπιά της, το ρομαντισμό της και την ιστορικότητά της.

Εικόνες από την Αθήνα μιας άλλης εποχής...

Αν βάλουμε στην άκρη τα άσχημα που μας ταλαιπωρούν καθημερινά, αν προσπεράσουμε τις τροτοκοσμικές καταστάσεις που βιώνουμε σε ορισμένες περιοχές και παραμερίσουμε το γκρίζο από το οποίο περιτριγυριζόμαστε, θα διαπιστώσουμε ότι η Αθήνα δεν είναι απλά μια όμορφη πόλη, είναι μια πόλη μαγική, γεμάτη ιστορία απ’ άκρη σ’ άκρη, μια πόλη που αξίζει να ζεις.

Τelegraph: Να γιατί η Αθήνα είναι το τέλειο μέρος για φθινοπωρινές διακοπές

Ο Νορβηγός κινηματογραφιστής Stian Rekdal επισκέφθηκε την Ελλάδα και ετοίμασε ένα project για το VisitGreece/ the Greek National Tourism Organisation παραθέτοντας τα πιο όμορφα σημεία της, ίσως και αυτά που είχες παραλείψει να προσέξεις.

Απολαύστε μέσα σε λίγα λεπτά τις ομορφιές της Αθήνας

Μακάρι οι εκάστοτε δημοτικές αρχές και η κεντρική διοίκηση έδινε στην Αθήνα και σε άλλες πανέμορφες πόλεις της χώρας περισσότερο προσοχή…

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ