Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2017 13:56

Βόλτα στην ονειρική ελληνική πρωτεύουσα των Χριστουγέννων (vid)

Γράφτηκε από

Η Ονειρούπολη Δράμας ανοίγει τις πύλες της για 14η χρονιά, στις 4 Δεκεμβρίου 2017, υποδεχόμενη χιλιάδες επισκέπτες που θέλουν να μπουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να παρασυρθούν από το εορταστικό κλίμα.

Το φετινό παραμύθι της Ονειρούπολης Δράμας ξεκινά με τα εγκαίνια να τα πραγματοποιεί την ίδια ημέρα στις 7 το απόγευμα, ο μεγάλος Έλληνας παραμυθάς Ευγένιος Τριβιζάς!

oneiroupoli_topcover2017-2018.png

 

Ένα παραμύθι με τουνελόδρακους, ξωτικά, αόρατα πράσινα καγκουρό, μικρά λυκάκια, καλικάντζαρους, ιπτάμενα σουρωτήρια, χιονάνθρωπους, αλλά και τον ίδιο τον Άγιο Βασίλη. Χαρακτήρες, που κάθε χρόνο, ζουν στο ομορφότερο, χριστουγεννιάτικο περιβάλλον.

Για περίπου έναν μήνα, ο δημοτικός κήπος και η κεντρική πλατεία της πόλης, μεταμορφώνονται σε σκηνικά και όλοι οι επισκέπτες σε πρωταγωνιστές, στο απόλυτο χριστουγεννιάτικο παραμύθι, την Ονειρούπολη! Καθημερινά, προσφέρονται εκατοντάδες διαφορετικές, δωρεάν εκδηλώσεις αλλά φέτος με πολλές ανανεωμένες δράσεις, καλλιτεχνικά δρώμενα και θεματικά εργαστήρια. 

Ζήστε το δικό σας χριστουγεννιάτικο παραμύθι στα Τρίκαλα (vid)

oneiroupoli.jpg

Μικροί, και όσοι νιώθουν μικροί, έχουν τη δυνατότητα να χορέψουν και να τραγουδήσουν, να παίξουν, να εξασκήσουν τη δημιουργικότητά τους, να ζωγραφίσουν και να… τους ζωγραφίσουν, να διδαχθούν, να ανταμώσουν χριστουγεννιάτικους ήρωες και πρωταγωνιστές παραμυθιών, να μαγειρέψουν, να κάνουν πειράματα, να συμβάλλουν στο κοινωνικό έργο φορέων και συλλόγων…

oneiroupoli-1.jpg

 

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ