Την καλύτερη θέα στην Μπρατισλάβα, πέραν της γέφυρας του UFO, προσφέρει ο Πύργος του Μιχαήλ που βρίσκεται στην παλιά πόλη της πρωτεύουσας.
Το mygreekholiday αφού απόλαυσε μία μοναδική ξενάγηση στο Μουσείο των Όπλων, που στεγάζεται πάνω από την Πύλη του Αγίου Μιχαήλ, ανέβηκε τα τέσσερα επίπεδα και έφτασε στο μπαλκόνι που περιβάλει τον επιβλητικό Πύργο.
Ταξιδέψαμε σε Αυστρία-Σλοβακία με 250 ευρώ
Κοιτώντας τον πύργο από... χαμηλά
Τον χειμώνα το κρύο είναι έντονο, αλλά η θέα μας αποζημίωσε. Μπορείτε να δείτε το Κάστρο, τη γέφυρα, τον καθεδρικό ναό, τα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και τα σύγχρονα, πανύψηλα κτήρια της πόλης.
Πανοπλίες, ξίψη, σπαθιά και άλλα πολεμικά αντικείμενα εντυπωσιάζουν...
Απολαύστε το βίντεο:
;
INFO: Η Πύλη του Μιχαήλ χτίστηκε περίπου στο 1300 και είναι η μοναδική που επιβίωσε από τη μεσαιωνική οχύρωση. Ο Πύργος της πύλης του Μιχαήλ, ύψους 51 μέτρων, στεγάζει σήμερα την έκθεση όπλων του μουσείου της πόλης.