Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 14:17

Πάρτι χλιδής και υπερβολής στις ελβετικές Άλπεις με τον Ρέμο (vid)

Γράφτηκε από

Στις Άλπεις, από Γαλλία μεριά, διοργανώθηκε το απόλυτο χειμερινό πάρτι χλιδής και υπερβολής, συνοδεία των γνωστών τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου

Στο νεόκτιστο σαλέ των 1.000 τ.μ., που φιλοξενεί το Nammos της Μυκόνου στο θέρετρο Κουρσεβέλ, δόθηκε η πριβέ συναυλία των Χριστουγέννων, λίγο προτού πλούσιοι και φτωχοί αποχαιρετήσουν το 2017. 

 C0rYgapXEAAAwKu.jpg

photo4jpg.jpg

 

Εύποροι Έλληνες επιχειρηματίες αλλά και Άραβες κροίσοι, ξόδεψαν χιλιάδες ευρώ για να ακούσουν τον Αντώνη Ρέμο. Η μουσική έπαιζε από ηχεία των 8.000 watts που στήθηκαν στην αυλή του σαλέ και ο ήχος έφτανε μέχρι την κορυφή του βουνού…

 

Το κόστος της βραδιάς 

Το κόστος διαμονής τη βραδιά στο εν λόγω θέρετρο ανήλθε σε 2.200 με 2.500 ευρώ.

Το μενού της βραδιάς κόστιζε 400 ευρώ το άτομο χωρίς ποτό και περιελάμβανε spicy crab tartare salad, Νammos salad και prawn tempura για ορεκτικό, ενώ για κυρίως ένα καλοψημένο ή midle rare (μέτρια ψημένο) rib eye, ανάλογα με τα γαστριμαργικά γούστα του εκάστοτε πελάτη.

 

Η Οδύσσειας μιας τσιπούρας…

Σύμφωνα με ΜΜΕ, η τσιπούρα έφτασε στην Κουρσεβέλ αεροπορικώς μέχρι τη Λιόν, και από εκεί οδικώς μέχρι το χειμερινό θέρετρο. Η τιμή της στον κατάλογο; 160 ευρώ το κιλό. 

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης φιλοξενήθηκε στο πολυτελές «Grandes Alpes Private Hotel».

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ