Δευτέρα, 05 Μαρτίου 2018 10:37

Υπάρχει ένα νησί μόνο για γυναίκες για ηλιοθεραπεία, γυμναστική και υγιεινή διατροφή…

Γράφτηκε από

Η φεμινιστική ουτοπική περιοχή είναι γεγονός. Το νησί SuperShe βρίσκεται στην Φινλανδία και υπόσχεται πολλά προνόμια και ευεξία…

Η πρώην επιχειρηματίας στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, Κριστίνα Ροθ,  δημιούργησε στις ακτές της Βαλτικής Θάλασσας μία όαση επικεντρωμένη στην υγεία, όπου δεν επιτρέπονται οι άντρες.

Το νησί SuperShe αγοράστηκε από την Κριστίνα Ροθ, η οποία εμπνεύστηκε την ιδέα όταν έκανε διακοπές αναζωογόνησης στην Καλιφόρνια και στο πολυτελές Κέντρο Απόδρασης, Απώλειας Βάρους και Ευεξίας, Ranch Malibu.

 

supershe-island.jpg

 

Σε δηλώσεις της στην εφημερίδα New York Post, εξήγησε ότι ένα στοιχείο που την ενόχλησε στη διάρκεια του ειδυλλιακού ταξιδιού της ήταν το αποτέλεσμα που είχε η παρουσία ανδρών στην ατμόσφαιρα απομόνωσης.

 

supershe.jpg

 

«Μόλις εμφανιζόταν ένας ωραίος άνδρας, οι γυναίκες έβαζαν κραγιόν. Η ιδέα, όμως είναι, "επικεντρώσου στον εαυτό σου, μην προσπαθείς να ανεβάσεις τα επίπεδα των ορμονών σου"» εξήγησε.

Η Ροθ, η οποία πούλησε την εταιρεία συμβούλων που είχε δημιουργήσει στη Νέα Υόρκη και αφοσιώθηκε στο kiteboarding και στα ταξίδια σε όλο τον κόσμο, γνωρίζει καλά τις αποδράσεις αποκλειστικά μόνο για γυναίκες.

 

5aa9ba0f498c6a958f647aa0594d96c4.jpeg

 

Ξεκίνησε πρώτα το SuperShe, μια κοινότητα στο διαδίκτυο που συνδέει γυναίκες απ' όλο τον κόσμο και τους παρέχει εργαλεία για να βελτιώσουν τις ζωές τους και να ανακτήσουν την υγεία τους. Δημιούργησε την κοινότητα, επειδή «είχε βαρεθεί να συναντά τον ίδιο τύπο ανθρώπων στα ίδια κοσμικά γεγονότα», όπως τόνισε. Είναι μία κοινότητα, στην οποία συμμετέχουν γυναίκες που θέλουν να κάνουν την αλλαγή και να επιτύχουν το ακατόρθωτο.

 

Ο παράδεισος για λίγες και επιλεγμένες…

 

To SuperShe Island θα είναι η έδρα της κοινότητας SuperShe.

Οι μέρες στο νησί SuperShe θα είναι γεμάτες με ήλιο, surf, υγιεινή διατροφή και γυμναστήριο.

«Θέλατε ποτέ να τρέξετε σε ένα έρημο νησί, να αναπνεύσετε καθαρό αέρα, να κολυμπήσετε γυμνές στη θάλασσα και να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια;» αναφέρεται στο εισαγωγικό κείμενο στην ιστοσελίδα του ιδιωτικού νησιού αποκλειστικά για γυναίκες.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο SuperShe Island, γιόγκα, διαλογισμός, μαθήματα μαγειρικής, γυμναστική, δραστηριότητες στη φύση και πολλές άλλες.

Όσο κι αν φαίνονται δελεαστικές οι διακοπές στο νησί των γυναικών, θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι η Ροθ θα καλεί γυναίκες - μέλη της διαδικτυακής κοινότητας της, μετά από προσεκτική επιλογή. Για να αποβιβαστεί κάποια στο νησί θα πρέπει να κάνει αίτηση, να ελεγχθεί και να εγκριθεί.

Οι πρώτες αφίξεις στο SuperShe Island αναμένονται τον Ιούνιο του 2018.

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ