Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 18:24

Survivor: Καλοβλέπουν το Πρασονήσι για τον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού

Γράφτηκε από

Από την εξωτική Δομινικανή Δημοκρατία στο Πρασονήσι Ρόδου το Survivor Greece; Γιατί όχι...

Ο τελικός του Survivor θα διεξαχθεί σε έναν περίπου ένα μήνα θεού θέλοντος και Τούρκου παραγωγού επιτρέποντος.

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν πως για τον μεγάλο τελικό έχει επιλεγεί η Ρόδος και συγκεκριμένα το Πρασονήσι, το νοτιότερο άκρο του νησιού.

 Survivor greece παίκτες μαχητές και διάσημοι

Το Πρασονήσι είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό σημείο της Ρόδου. Το νησάκι συνδέεται με μια λωρίδα άμμου με τη στεριά, χωρίζοντας στα δύο τη θάλασσα. Ανάλογα με την εποχή, τον καιρό και τα νερά, η λωρίδα αλλάζει μέγεθος και έτσι το Πρασονήσι γίνεται νησί ή χερσόνησος.

Αν εξαιρέσει κάποιος τις υψηλές τηλεθεάσεις για τις οποίες ΣΚΑΙ και Ατζούν Ιλίτζαλι τρίβουν τα χέρια τους, το ιδιαίτερο μέρος θα αναδειχθεί τουριστικά

Το μοναδικό με αυτή την παραλία είναι πως οι δύο πλευρές της είναι διαφορετικές. Δηλαδή ο ένας κόλπος έχει ήρεμα νερά και ο άλλος ταραγμένη θάλασσα. Γι’ αυτό άλλωστε είναι και ιδανικός προορισμός για όσους αγαπούν τα θαλάσσια σπορ.

Η «Ροδιακή» είχε σημειώσει πως η παραγωγή ζητά 400 δίκλινα δωμάτια την φιλοξενία της αποστολής του Survivor, η οποία αποτελείται από τουλάχιστον 1.000 άτομα.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος που ρωτήθηκε σχετικά, είπε «έχει ζητηθεί η βοήθεια της Περιφέρειας σε συγκεκριμένα πράγματα, για τη διεξαγωγή της τελικής φάσης του παιχνιδιού».

Δείτε κάποιες φωτογραφίες από το πανέμορφο μέρος:

Πρασονήσι στη Ρόδο

Θάλασσα και θέα στο πρασονήσι της Ρόδου

 Λέτε να δούμε Ευριδίκη, Ντάνο, Σπαλιάρα να κάνυν μπάνια στα καταγάλανα νερά, τον Βασσάλο να ψάχνει για τροφή και τον μισθοφόρο να... κυνηγά μπεκάτσες;

 Mην ξεχάσετε: Οι Έλληνες γνώρισαν τη Δομινικανή Δημοκρατία λόγω… Survivor

video courtecy: haanity

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ