Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 11:27

Aυτή είναι η φθηνότερη πόλη της Ευρώπης για ταξίδια το 2018

Γράφτηκε από

Ένας όχι και τόσο άγνωστος προορισμός κατέκτησε τον τίτλο της πιο φθηνής πόλης στην Ευρώπη για όσους επιθυμούν να την επισκεφτούν το 2018.

Σύμφωνα με το City Costs Barometer η Κρακοβία της Πολωνίας είναι η πιο φθηνή πόλη για διακοπές. Στο δημοσίευμα υπολογίστηκαν πόσα πρέπει να πληρώσουν οι ταξιδιώτες για 12 απαραίτητα αντικείμενα διακοπών, όπως δύο βράδια σε ένα ξενοδοχείο τριών αστέρων και ένα δείπνο για 2 άτομα με κρασί, αλλά και τιμές σε μεταφορικά και αξιοθέατα σε 36 διαφορετικούς προορισμούς. 

 

newsletter.jpg

 

Στη «δεύτερη» πόλη της Πολωνίας, το συνολικό κόστος γι’ αυτά τα αντικείμενα ανέρχεται στα 188 ευρώ. Έξι ακόμα Ανατολικές χώρες της Ευρώπης περιλαμβάνονται στη λίστα με τις top 10, με τη Βίλνιους, πρωτεύουσα της Λιθουανίας, να είναι η δεύτερη πιο φθηνή. Η Ρίγα, πρωτεύουσα της Λετονίας ήρθε στην τρίτη θέση.

 

video by Miasto Kraków

 

Η πιο ακριβή πόλη ονομάστηκε το Άμστερνταμ, όπου η διαμονή κοστίζει 416 ευρώ. Η είσοδος στα μουσεία και στις γκαλερί της ολλανδικής πρωτεύουσας ανέρχεται στο σύνολο των 53 ευρώ. Ωστόσο, τα γεύματα και τα ποτά ήταν πιο χαμηλά απ’ ότι στο Παρίσι και τη Βενετία, όπου ένα γεύμα με τρία πιάτα ανέρχεται στα 80 ευρώ. Όσο για το Λονδίνο, βρέθηκε στην 25η θέση με συνολικό κόστος για ένα mini break στην πόλη, στα 400 ευρώ.

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ