Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017 13:30

Τρία σημεία για αξέχαστες φωτογραφίες και την Αθήνα στο… πιάτο

Γράφτηκε από

Δεν χρειάζεται να έχετε επαγγελματική κάμερα ή φωτογραφική μηχανή προκειμένου να κρατήσετε όμορφες στιγμές από την καθημερινότητά σας (αν μένετε Αθήνα) ή να απαθανατίσετε την Αθήνα και περιοχές της (αν είστε επισκέπτης).

Μπορείτε εύκολα και γρήγορα να κρατήσετε στο αρχείο σας ή να ανεβάσετε στα social media τις φωτογραφίες, αρκεί να βρείτε το κατάλληλο σημείο.

Θέα προς Λυκαβηττό

Εμείς σας προτείνουμε τα εξής:

Δεν είναι μόνο ο Λυκαβηττός, τα Τουρκοβούνια και ο Λόφος του Φιλοπάππου, αλλά υπάρχουν κι άλλα σημεία που προσφέρονται για μαγευτικούς περιπάτους, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να δείτε από ψηλά το λεκανοπέδιο Αττικής.

Ανεβείτε περπατώντας στον Λόφο του Στρέφη

strefi.jpg

Ο κεντρικός λόφος προσφέρει εύκολη πρόσβαση από τα Εξάρχεια, άνετος στο ανέβασμα, με εξαιρετική θέα. Αξίζει να τον επισκεφτείτε…

Κατηφορίστε προς τον Προφήτη Ηλία Χαϊδαρίου

Βρίσκεται μεταξύ της Ιεράς Οδού και της Λεωφόρου Αθηνών, έχει το ομώνυμο εκκλησάκι στο οποίο συχνά φιλοξενεί γάμους και βαφτίσια και από εδώ θα απολαύσεις τη θέα του αστικού τοπίου που ξεκινάει από τα δυτικά και φτάνει ως και τον Σαρωνικό κόλπο.

Προφήτης Ηλίας στο Χαϊδάρι

Περπάτημα στον Υμηττό

Το επιβλητικό βουνό της Αττικής βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του λεκανοπεδίου της Αθήνας. Υψώνεται μεταξύ του λεκανοπεδίου Αθηνών και των Μεσογείων με κατεύθυνση από Β. προς Ν. από τη δίοδο του Αγίου Ιωάννου του Κυνηγού καταλήγοντας πάνω από τη Βούλα και τη Βάρη. Διαθέτει μεγάλες εκτάσεις πρασίνου, ενώ η υψηλότερη κορυφή του φτάνει τα 1026 μ.. Κάνει καλό και στην υγεία σας το περπάτημα, αλλά εξίσου καλές θα ναι και οι φωτογραφικές σας αναμνήσεις.

ymittos.jpg


Κλικκκκκκκ........

linkgiavideo.jpg

Μην ξεχάσετε: Oι πιο ριψοκίνδυνοι τουρίστες στον κόσμο...

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ