Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017 15:23

Παράδειγμα προς μίμηση η οικογένεια του Will Smith: Καθάρισε ελληνικές παραλίες

Γράφτηκε από

Ήρθε στην Ελλάδα αλλά αυτή η διάσημη οικογένεια έδωσε παράλληλα μαθήματα οικολογικής συνείδησης και σεβασμού στη χώρα που επισκέφθηκε…

Ο λόγος για τους Smith… Ο διάσημος ηθοποιός, μαζί με τη σύζυγό του και την κόρη του -όπως γράψαμε πριν μερικές μέρες- ταξίδεψαν στην Ελλάδα και απόλαυσαν εξορμήσεις με θαλαμηγό σε Κέρκυρα και Αντίπαξους.

Κάνοντας μία πρώτη στάση στην Κέρκυρα και μετά περνώντας από τις παραλίες των Παξών και των Αντίπαξων, ο χολιγουντιανός αστέρας και η κόρη του θέλησαν να δείξουν πόσο μαγεμένοι είναι από τις ομορφιές της χώρας μας, ανεβάζοντας φωτογραφίες στα social media.

smith12345.jpg

Μεταξύ των φωτογραφιών της μικρής, εντύπωση έκανε μία στην οποία βρίσκεται στην παραλία των Αντίπαξων και μαζεύει σκουπίδια μαζί με ντόπιους του νησιού και τη μητέρα της.

willow1.jpg

willow2.jpg

willow3.jpg

Το μήνυμά της στο Instagram:

«Ενώ είμαι μακριά από αυτό που λέμε μολυσμένες πόλεις, δεν άντεξα να βλέπω αυτές τις πανέμορφες παραλίες της Ελλάδας γεμάτες σκουπίδια. Είδα γλάρους πνιγμένους από πλαστικά. Κάποιοι πέθαναν επειδή έφαγαν ψάρια που είχαν φάει αυτά τα πλαστικά. Τέσσερις πανέμορφοι άνθρωποι, μαζί με τη μητέρα μου και εμένα, μαζέψαμε 22 γεμάτες σακούλες σκουπιδιών από τρεις παραλίες στους Αντίπαξους. Όταν βλέπουμε αυτές τις εικόνες στην τηλεόραση ή στο κινητό, μας φαίνονται πολύ μακρινές. Όταν όμως τις βλέπεις μπροστά σου, νιώθω ότι είναι ανθρώπινη ευθύνη να κάνουμε το καλύτερο δυνατό (άμεσα και έμμεσα), όσο μικρή κι αν είναι η πράξη αυτή. Αν ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί, θα καταφέρουμε να κάνουμε τη διαφορά. Ελπίζω σήμερα να καταφέραμε να επιμηκύνουμε και να διατηρήσουμε την ομορφιά και την ύπαρξη της τοπικής θαλάσσιας ζωής».

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ