Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017 16:02

Η θαλαμηγός "ΑΝΝΑ" του Ριμπολόβλεφ στο λιμάνι του Σκορπιού

Γράφτηκε από

Αγκυροβολημένη στο γραφικό πετρόχτιστο ιδιόκτητο λιμάνι του Σκορπιού βρίσκεται τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου η θαλαμηγός ΑΝΝΑ του Ρώσου ολιγάρχη, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Με φόντο τη θρυλική βίλα του Ωνάση, το πολυτελές σκάφος παραμένει δεμένο στην προβλήτα υπό τα άγρυπνα μάτια των ανδρών ασφαλείας που εργάζονται νυχθημερόν στο νησί.

Όπως θα δείτε στις αποκλειστικές εικόνες του mygreekholiday.gr τα παραπλέοντα σκάφη απαγορεύεται να προσεγγίσουν το θρυλικό νησί (υπάρχουν ειδικές ταμπέλες σήμανσης, πέραν μιας μικρής παραλίας για τους τουρίστες και για λίγη ώρα) και μόνο περιμετρικά υπάρχει η ελάχιστη οπτική επαφή.

sporpios1.jpg

Τα οχήματα των εργατών και του υπόλοιπου προσωπικού του Σκορπιού

Πινακίδες που προειδοποιούν τα παραπλέοντα σκάφη και στη μέση η τεχνητή νησίδα που έφτιαξε ο Ωνάσης για να ενώσει τον Σκορπιό με το νησάκι Σπάρτη

Η θαλαμηγός ΑΝΝA αγκυροβολημένη στο ιδιωτικό λιμάνι

anna2.jpg

Στο βάθος η θρυλική βίλα του Αριστοτέλη Ωνάση

Στην αριστερή πλευρά του Σκορπιού σταθμεύοντας τα οχήματα (προσωπικού είτε εξωτερικών εργατών). Σύμφωνα με πληροφορίες του mygreekholiday.gr περί τα 20 άτομα παραμένουν στο νησί για να είναι οποιαδήποτε στιγμή έτοιμο για τον Ρώσο ιδιοκτήτη.

Άλλωστε κι άλλες χρονιές ο βασιλιάς της Ποτάσας και του Μονακό (πρόεδρος της ομάδας, για να μην μπερδευτείτε με τον Αλβέρτο) εμφανίζεται στις αρχές του Σεπτέμβρη στο νησί που αγαπάει. Προφανώς το πολυτελές yacht που φέρει το όνομα της μικρής του κόρης θα πρέπει να είναι και αυτό σε... ετοιμότητα!

Δείτε το βίντεο:

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ