Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2017 11:04

Σκύρος-Αλόννησος: Δύο ελληνικά νησιά στους 100 «πράσινους» προορισμούς του κόσμου

Γράφτηκε από

Το πανέμορφο νησί της Σκύρου και η Αλόννησος συμπεριελήφθηκαν στους 100 παγκόσμιους «πράσινους» προορισμούς για το 2017.

Οι επιδόσεις του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου αποτέλεσαν καθοριστικό κριτήριο για την προώθηση του νησιού ως «Πράσινο» και οι πρόσφατες βραβεύσεις τους (Tourism Awards (2015, 2016, 2017), Connect4climate Award, Film4Climate Award 2016, Oikopolis 2016, 2017, Environmental Award 2015 & 2016, μνημονεύονται στο επίσημο site του«Top 100 Green Destinations».

topdestnations.jpg

Και επιβραβεύεται το όραμα του Λιμενικού Ταμείου Σκύρου και του Πανεπιστημίου Αιγαίου που θέλουν τη Σκύρο να πρωτοπορήσει στην ορθή περιβαλλοντική διαχείριση η οποία θα αντανακλά στην ποιότητα της καθημερινότητας των κατοίκων και στις υπηρεσίες ενός βιώσιμου και περιβαλλοντικά ορθού τουριστικού προϊόντος.

Διακοπές για όλα τα γούστα στην πανέμορφη Σκύρο

skyros3.jpgΣκύρος

Ο Δήμαρχος της Σκύρου Μίλτος Χατζηγιαννάκης βρίσκεται στη χώρα της Ιβηρικής χερσονήσου και θα είναι ένας από τους ομιλητές στην ενότητα «Παγκόσμιος Τουρισμός – Επιτυχημένα παραδείγματα αειφόρων προορισμών». Θέμα της ομιλίας του είναι: «Σκύρος: Ένα ταξίδι προς ένα βιώσιμο τρόπο ζωής».

Τα δύο πιο... υποτιμημένα ελληνικά νησιά που όμως πρέπει να επισκεφτείτε

alonissos-2.jpgΑλόννησος

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ