Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 10:30

Greek Myth Experience...

Γράφτηκε από

Η ιδέα του «Greek Myth Experience» γεννήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με ευαισθησία στην προβολή της ελληνικής μυθολογίας και του ελληνικού πολιτισμού, με σκοπό να προσφέρει μοναδικές εμπειρίες που συνδέονται με την ιστορία της Ελλάδας. Δημιούργησε μία διαδραστική παράσταση δυναμική και αντιπροσωπευτική της υψηλής ποιότητας της ελληνικής κουλτούρας και του πολιτισμού.

Ο διάσημος μύθος του Θησέα και του Μινώταυρου με ένα μοναδικό σε απόδοση διαδραστικό χορόδραμα θα αφήσει γλυκές αναμνήσεις από Αρχαία Ελλάδα σε όποιον τον παρακολουθήσει. Ο τρόπος με τον οποίο αποδίδει η σκηνοθέτις τον μύθο και η βοήθεια των σύγχρονων οπτικοακουστικών μέσων ενεργοποιούν και τις πέντε αισθήσεις, προσφέρουν ένα μοναδικό διαδραστικό θέαμα.

To «Greek Myth Experience» μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε ξανά τον διάσημο μύθο μέσα από ένα ταξίδι στον χρόνο, τότε που οι θεοί, οι ήρωες και τα τέρατα περπατούσαν στη γη. Ζήστε την εμπειρία, ενισχύστε τις γνώσεις σας για την αρχαία ελληνική μυθολογία και δημιουργείστε τον δικό σας ξεχωριστό μύθο.

DSC10184__1400.jpg

Ένα καστ 16 ηθοποιών, χορευτών και ακροβατών δημιουργούν εμπειρίες ζωής και κάνουν τους θεατές να ζήσουν την περιπέτεια μαζί με τον Θησέα.

Το ταξίδι ξεκίνησε στο θέατρο Κιβωτός με παραστάσεις μέχρι τον Οκτώβριο.

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ