Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2017 14:00

Βιάζονται για τα Χριστούγεννα στο Ηράκλειο Κρήτης

Γράφτηκε από

Νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά θα ανάψει φέτος το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα στολίσει την πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΗ σε δηλώσεις του τοπικό ραδιόφωνο της Κρήτης ανέφερε ότι η επίσημη φωταγώγηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, μαζί με ένα πρόγραμμα έκπληξη που ήδη επιμελούνται οι ειδικοί.

Εκδηλώσεις καθόλη τη διάρκεια των εορτών

Χριστούγεννα πλατεία Ελευθερίας Ηράκλειο

Για τις υπόλοιπες ημέρες έχει ήδη δρομολογηθεί ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων που θα κορυφωθεί τις ημέρες των Χριστουγέννων. «Φέτος το εορταστικό χωριό του Δήμου Ηρακλείου, θα είναι ανοικτά 37 μέρες, από 1η Δεκεμβρίου 2017 έως 7 Ιανουαρίου 2018» σημείωσε ο κ. Τσαγκαράκης, σημειώνοντας παράλληλα πως φέτος θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους ειδικά σχεδιασμένες και πρωτότυπες εκπλήξεις!

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο φέτος θα είναι μεγαλύτερο σε έκταση, θα έχει 70 σπιτάκια, θα έχει πολλές αισθητικές αλλαγές, συγκινητικές εκπλήξεις και θα αποτελέσει πόλο χαράς και ψυχαγωγίας για μικρούς, μεγάλους, επισκέπτες, χειμερινούς τουρίστες αλλά και επιχειρηματίες.

Πηγή: ekriti.gr

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ