Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2018 14:24

Έρχεται το travel fest, το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα

Γράφτηκε από

Ο Παράδεισος Αμαρουσίου θα αποτελέσει τον νούμερο ένα προορισμό για τις 21 και 22 Απριλίου, καθώς στο Πολιτιστικό Κέντρο Δαΐς θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ταξιδιωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα.

 

Το 1st Travel Fest στην Ελλάδα φιλοδοξεί να αποτελέσει μια διήμερη ταξιδιωτική εμπειρία προκαλώντας εκθέτες και επισκέπτες σε μια διαδραστική σχέση, σε μια δυναμική ανταλλαγή γνώσεων, προτάσεων και δραστηριοτήτων.

 

Ομάδες, σύνδεσμοι, επιχειρήσεις, gadgets, προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με το ταξίδι, τη φύση, τη δράση και την περιπέτεια θα αποκαλύψουν σε κάθε επισκέπτη μια νέα ταξιδιωτική κουλτούρα, έναν νέο απόλυτα διασκεδαστικό και περιπετειώδη τρόπο για να ανακαλύψει τον κόσμο.

 

Ο γύρος της Αφρικής με μοτοσικλέτα, η εξερεύνηση της Ασίας με ποδήλατο και η κατάκτηση της κορυφής του Έβερεστ είναι ορισμένες από τις μοναδικές εμπειρίες που θα μοιραστούν με τους επισκέπτες Έλληνες ταξιδευτές, μέσα από ιδιαίτερες παρουσιάσεις και άκρως ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό…

 

Το 1st Travel Fest περιλαμβάνει όλα όσα θαυμάζεις, όλα όσα ονειρεύεσαι, όλα όσα χρειάζεσαι για να τολμήσεις τις μικρές και μεγάλες σου αποδράσεις.

 

Info:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: www.travelfest.gr

Ακολουθήστε επίσης τη σελίδα στο FB: https://www.facebook.com/travelfest.gr/

Ακολουθήστε στο instagram: https://www.instagram.com/travelfest_gr/

Παρακολουθήστε το κανάλι στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCKw855boTKPsnsWuWz2RG1g

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ