Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 14:08

FOOD EXPO 2018: To mygreekholiday στη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων & Ποτών της Ν.Α. Ευρώπης

Γράφτηκε από


fra.jpg


Με ρεκόρ 72.000 επισκεπτών από 31.500 επιχειρήσεις της οργανωμένης Λιανικής, του Χονδρεμπορίου, της Μαζικής Εστίασης και της Ξενοδοχίας, έπεσε η αυλαία της μεγαλύτερης έκθεσης Τροφίμων & Ποτών στην Ν.Α. Ευρώπη, FOOD EXPO 2018.

Οι επαγγελματίες του χώρου γνώρισαν από κοντά τα προϊόντα 1.302 Ελλήνων και ξένων εκθετών, με στόχο μελλοντικές ή παρούσες εμπορικές συμφωνίες!

Η FOOD EXPO, που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας, προέβαλε τα εξαιρετικά ελληνικά προϊόντα γαστρονομίας σε περισσότερους από 3.500 διεθνείς αγοραστές και σε 72.000 εμπορικούς επισκέπτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός της χρονιάς για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας. 

 

metropolitanexpo1.jpgΜε... αέρα διεθνούς εκθέσεως

 

Για ακόμα μια χρονιά ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών (ΣΕΒΤ) συμμετείχε ενεργά στην FOOD EXPO 2018, θέτοντας υπό την αιγίδα του τη μεγαλύτερη περιφερειακή Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη χώρα μας. Η Έκθεση πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Μαρτίου στο METROPOLITAN EXPO, με τεράστια συμμετοχή και εμπορική δραστηριότητα, συγκεντρώνοντας πάνω από 1.300 Έλληνες και ξένους εκθέτες.

 

foodexpo1.jpgΡεκόρ επισκέψεων στη μεγαλύτερη έκθεση

 


Το mygreekholiday επισκέφτηκε την έκθεση διεθνούς εμβέλειας...


 

 foodexpo2.jpg

  

foodexpo3.jpg

  

xenesxores.jpgΚαι ξένες χώρες μεταξύ των εκθετών

  

foodexpo4.jpg

 

foodexpomodels.jpgΤα χαμόγελα περίσσευαν για μία άρτια διοργάνωση

 

enelladifoodexpo.jpgΗ εταιρεία Εν Ελλάδι μεταξύ των συμμετεχόντων

 

meetthelamb.jpg

 Ο σεφ πρότεινε... άκρως ελληνικές γεύσεις. Καλή επιλογή το αρνίσιο ελληνικό κρέας και για μετά το Πάσχα...

chef.jpg

 

meetthelamb222.jpgTo περίπτερο της Meet The Lamb

 

foodexpocookies.jpgΠεντανόστιμα cookies...

 

metropolitanaqua.jpgΞεδιψάσαμε...

 

mlekovita.jpg

 

Άπαντες έδωσαν ραντεβού για του χρόνου...

 

expometropolitan.jpg

 


Διοργανώτρια εταιρεία

Για περισσότερα από 30 χρόνια, η εταιρεία FORUM AE δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των επαγγελματικών, εμπορικών εκθέσεων και εκδόσεων με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους επαγγελματίες της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικής, της καφεστίασης και του ξενοδοχειακού κλάδου. Από το 1988, όταν ξεκίνησε με την έκδοση του περιοδικού Z+G (Ζαχαροπλαστείο-Gelateria), η FORUM A.E. έχει διανύσει μια μακρά πορεία ανάπτυξης και επέκτασης των δραστηριοτήτων της. Τα υψηλής ποιότητας και ευρείας κυκλοφορίας περιοδικά της έχουν καταστεί πολύτιμα εργαλεία έγκυρης και ποιοτικής ενημέρωσης, ενώ οι εκθέσεις της αποτελούν τα σημαντικότερα εμπορικά φόρουμ για όλους τους επαγγελματίες των κλάδων στους οποίους απευθύνονται. Σήμερα, η εταιρεία διοργανώνει 6 διεθνώς αναγνωρισμένες εκθέσεις:

 

 

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ