Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018 16:16

Μετέωρα: Τέσσερις τρουφοκυνηγοί, πέντε τρουφόσκυλα και επτά σεφ σάς περιμένουν

Γράφτηκε από

Μια εξαιρετική πρόταση, μοναδική στην Ελλάδα, μας φέρνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών. Από το τέλος Μαρτίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου διοργανώνει Κυνήγι Τρούφας στην περιοχή των Μετεώρων. 

Τέσσερις τρουφοκυνηγοί, πέντε τρουφόσκυλα και επτά σεφ περιμένουν επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο, να απολαύσουν μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Ήδη μεγάλα τουριστικά γραφεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κλείσει μεγάλο αριθμών επισκέψεων για το 2018 αλλά και για το 2019.

 

troufakinigi.jpg

 

Η μοναδικότητα αυτής της εναλλακτικής τουριστικής πρότασης συνίσταται στο γεγονός ότι δεν εξαντλείται απλά στο κυνήγι και την εύρεση του πανάκριβου αυτού υπόγειου μανιταριού. Συνεχίζεται με τρουφομακαρονάδα, που μαγειρεύεται επί τόπου στο δάσος και συνοδεύεται με ένα εξαιρετικό τοπικό κρασί, και συνδυάζεται με επίσκεψη – ξενάγηση στο Μουσείο, όπου δίνεται η δυνατότητα γευσιγνωσίας μανιταριών.

Επίσης, την δραστηριότητα αυτή μπορούν να την παρακολουθήσουν σχολεία, με ιδιαίτερα χαμηλή τιμή, καθώς και μεμονωμένοι επισκέπτες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

 

kinigitroufas1.jpg

 

Τελικά αποδεικνύεται ότι η Ελλάδα δεν διαθέτει μόνον «ήλιο και θάλασσα», αλλά και πολλούς κρυμμένους θησαυρούς, τους οποίους μας καλεί να ανακαλύψουμε.

 

ΙΝFO: Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα www.trufflehunting.netwww.meteoramuseum.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 2432024959.

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ