Σάββατο, 05 Μαΐου 2018 00:38

Αεροπλάνο παραλίγο να συντριβεί πάνω σε άλλο, κατά την προσγείωση (vid)

Γράφτηκε από

Ένα δραματικό βίντεο δόθηκε χθες στη δημοσιότητα που ελήφθη σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ.

Σε απόσταση ενάμιση μέτρου (!) πλησίασε ένα αεροσκάφος της Air Canada ένα άλλο επιβατικό κατά την προσγείωσή του, όπως δείχνει κάμερα ασφαλείας.

 

runway 4.jpg

 

Στο βίντεο διακρίνεται το καναδικό αεροπλάνο να επιχειρεί προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο και να σηκώνεται την τελευταία στιγμή μ΄ έναν απότομο ελιγμό του κυβερνήτη αποφεύγοντας μια μοιραία σύγκρουση με ένα άλλο επιβατικό της Phillipine Air που βρισκόταν εκείνη την ώρα στον διάδρομο προσγείωσης.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 

 

Σύμφωνα με ειδικούς μια σύγκρουση θα οδηγούσε σε «μια από τις μεγαλύτερες καταστροφές της αεροπλοϊας στην ιστορία» καθώς το αεροπλάνο απέφυγε στο παρά πέντε τον διάδρομο, όπου βρίσκονταν συνολικά τέσσερα αεροσκάφη με έως και χίλιους επιβαίνοντες.

 


Έτσι θα παίρνετε πρώτοι τη βαλίτσα από το αεροδρόμιο (vid)


 

Στο πόρισμα της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και της Εθνικής Επιτροπής Ασφάλειας Μεταφορών για το συμβάν της 7ης Ιουλίου του 2017 επισημαίνεται μεταξύ άλλων ότι το πλήρωμα του αεροσκάφους της Air Canada ένιωθε κουρασμένο από το πολύωρο ταξίδι από το Τορόντο και τις μανούβρες αποφυγής καταιγίδων που βρήκε στο δρόμο του, ενώ όπως προκύπτει στο παρελθόν είχε απορριφθεί δυο φορές αίτηση του κυβερνήτη για προαγωγή.

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ