Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 10:14

Mountain day σημαίνει free day: Φεστιβάλ Βωβούσας με Βάλια Κάλντα, Ζαγόρι.. (vid)

Γράφτηκε από

Στο Φεστιβάλ Βωβούσας, σεβόμαστε τον ελεύθερο χρόνο του καθενός και... παίρνουμε πολύ σοβαρά την προστασία του περιβάλλοντος.

Παραδοσιακά η Τρίτη μέρα της εβδομάδος είναι ελεύθερη. Η κουζίνα κλείνει, τα εργαστήρια παύουν και κάθε είδους εργασία σταματά. Αυτό το δικαίωμα στη τεμπελιά, στην ανεμελιά και στην περισυλλογή το δικαιούνται όλοι και το γνωρίζουμε πολύ καλά. 

 

8d933827-f64e-4420-a215-2ac9498b094f.png

 

Σε πείσμα των καιρών που θέλουν να αναπτύξουν την περιοχή της Ηπείρου με την πρόκληση ανεπανόρθωτων παρεμβάσεων στη φύση και στο περιβάλλον, εμείς προτείνουμε τρεις δραστηριότητες για να γνωρίσουμε καλύτερα την οργιώδη παρθένα φύση που περιβάλλει το Ανατολικό Ζαγόρι και αργότερα ως πολίτες να αποφασίσουμε αν κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει την πολυπόθητη βιώσιμη ανάπτυξη ή αν η διατήρηση του περιβάλλοντος εντέλλει προσφέρει περισσότερα. 

 

b48ceaf1-7b0f-4a3d-804a-d51a6163757e.jpg

 

Πιστοί στο μόττο "πάρτε τα βουνά προσωπικά", οι διοργανωτές σας καλούν να πάρετε όλοι μαζί τα βουνά, μικροί και μεγάλοι και να κάνετε διάλειμα από την δημιουργική καθημερινότητα του αγαπημένου ορεινού φεστιβάλ!

 

 

Μια μικρή γεύση για τις 17 Ιουλίου...

ΚΥΝΗΓΙ ΤΡΟΥΦΑΣ με τα Aroma Troufas εκπαιδευμένα σκυλιά και γευσιγνωσία στο Ανατολικό Ζαγόρι. Ετοιμαστείτε για πολλές εκπλήξεις καθώς και βρώση των καρπών.. του κυνηγιού!

ΔΙΑΣΧΙΣΗ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ

Είμαστε στο Εθνικό Πάρκου Βόρειας Πίνδου μη το ξεχνάτε, καιρός για ξεμούδιασμα! Αρβυλάκια, καπέλο, παγούρι και φύγαμε.

ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ ΑΒΓΟ (2200μ)

Θέλετε να "ανοίξει το μάτι σας" και να θαυμάσετε ανεμπόδιστη θέα από τον Όλυμπο ως τον Σμόλικα; Αρβυλάκια, καπέλο, παγούρι και... γεια σας

 

Περισσότερα εδώ

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ