Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018 16:48

Καβάλα: Από τη μία στιγμή στην άλλη, οι διακοπές καταστρέφονται...

Γράφτηκε από

Άμεση ήταν η αντίδραση των στελεχών του Λιμεναρχείου Καβάλας μετά το περιστατικό που προκάλεσε αναστάτωση στο λιμάνι της Καβάλας «Απόστολος Παύλος» όταν ΙΧ αυτοκίνητο ξέφυγε από το σημείο που ήταν σταθμευμένο και κατέληξε στον πυθμένα της θάλασσας.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 11:45 το πρωί ένα ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στη «Ράμπα Νο6», στο ύψος της γεφυροπλάστιγγας λίγο πριν από το σημείο από όπου αναχωρούν τα ferry boats για το νησί της Θάσου, άρχισε να κινείται και κατέληξε μέσα στη θάλασσα. Ευτυχώς δεν ήταν ο οδηγός εντός.


Θάσος: Tο Σμαράγδι του Αιγαίου (vid)


Τα ακριβή αίτια του συμβάντος δεν έχουν εξακριβωθεί, ωστόσο εικάζεται ότι λύθηκε το χειρόφρενο και το αυτοκίνητο βρέθηκε εντός της θάλασσας ακολουθώντας την κλίση του εδάφους. 

 

4491768_iefimerida.jpg

 

Το όχημα ανήκει σε ιδιωτική εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Ευτυχώς, εντός του οχήματος δεν βρίσκονταν κάποιος επιβάτης. Λίγη ώρα μετά το περιστατικό, στο σημείο έσπευσε γερανοφόρο όχημα και αμέσως ξεκίνησε η επιχείρηση της ανέλκυσης με τη συμμετοχή δύτη ο οποίος βούτηξε στη θάλασσα για να δέσει το όχημα το οποίο ανέβασε στην επιφάνεια ο γερανός.

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ