Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017 11:05

Δημοπρατήθηκε με ποσό ρεκόρ μια παραθαλάσσια καντίνα στην Κυλλήνη!

Γράφτηκε από
Δημοπρατήθηκε με ποσό ρεκόρ μια παραθαλάσσια καντίνα στην Κυλλήνη! Photo by Olympia Golden Beach Resort & Spa

Δημοπρατούνται αυτές τις μέρες οι καντίνες στις δημοτικές παραλίες της Ελλάδας και κάποιες κοστίζουν όσο ένα σεντούκι με χρυσάφι!

Η παραλία του Κάστρου Κυλλήνης, από τις καλύτερες της Ηλείας, τελικά δεν έχει ονομαστεί άδικα «Χρυσή Ακτή», αφού εκτός από τα 6 χιλιόμετρα ακτογραμμής, κοστίζει και κάτι παραπάνω στους επιχειρηματίες, που θέλουν να δραστηριοποιηθούν εκεί. Κάθε καλοκαίρι η επισκεψιμότητα είναι μεγάλη καθώς ακριβώς δίπλα βρίσκονται μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες που επίσης προσελκύουν χιλιάδες τουρίστες κάθε σεζόν.

Χθες έγινε η δημοπρασία για τις καντίνες και τις ξαπλώστρες του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και μεταξύ αυτών ήταν και οι θέσεις «Πετρέλαια» και «Καλαμιάς» στην περιοχή που κάθε χρόνο τιμάται και με την διάκριση της «Γαλάζιας Σημαίας». Φέτος δόθηκε η δυνατότητα από τα συναρμόδια υπουργεία να δημοπρατηθούν όλες οι καντίνες έως και για τρία έτη και αυτή την πρακτική ακολούθησε και ο δήμος Ανδραβίδας – Κυλλήνης.

Στην περίπτωση της θέσης «Καλαμιάς» η τιμή της καντίνας απογειώθηκε στα 110.540 ευρώ για τρία χρόνια και 16.480 ευρώ για τις ξαπλώστρες.

Στη γειτονική θέση «Πετρέλαια» η τιμή έφτασε τις 18.500 ευρώ για τρία χρόνια στην καντίνα και 16.480 ευρώ στις ξαπλώστρες.

Στην Καλαμιά φιλοξενούνται σε ένα κομμάτι της οι ξαπλώστρες του «Olympia Golden Beach Resort & Spa», ενώ ενδείκνυται για θαλάσσια σπορ με θέα στην Κεφαλονιά και τη Ζάκυνθο.

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ