Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017 08:24

Tριήμερο καύσωνα…

Γράφτηκε από

Το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά, αλλά για δεύτερη συνεχή εβδομάδα κύμα καύσωνα χτυπά τη χώρα μας. Κάποιοι τυχεροί απολαμβάνουν τα μπάνια τους, κάποιοι άλλοι βρίσκονται ακόμη στις πόλεις τους. Όπως και να χει αποφύγετε τις αναίτιες μετακινήσεις σας, προσπαθήστε να κάνετε συχνά ντους και πίνετε πολλά υγρά…

Όσον αφορά την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προειδοποίησε με έκτακτο δελτίο για σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας από την Τρίτη έως και την Πέμπτη.

Στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας η μέγιστη τιμή της θα φθάσει κατά τόπους την Τρίτη στα βόρεια τους 37, στα υπόλοιπα τους 38 και πιθανόν κατά τόπους τους 39 βαθμούς Κελσίου.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο υδράργυρος θα δείξει τους 39 με 40 και κατά τόπους τους 41 βαθμούς Κελσίου.Στις παραθαλάσσιες περιοχές, το Ιόνιο, το ανατολικό Αιγαίο, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη, την Τρίτη η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι από 34 έως 36 βαθμούς, την Τετάρτη από 36 έως 38, την Πέμπτη στους 37 με 38 και κατά τόπους στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και την Κρήτη στους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου.
 
Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές το θερμόμετρο θα φθάσει την Τρίτη έως τους 31 βαθμούς, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.

kaysonas.jpg
 Την Παρασκευή η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακή πτώση από τα βόρεια. Θα γίνει αισθητή αρχικά στα βόρεια κι ανατολικά ηπειρωτικά και το Σάββατο σε όλη τη χώρα.

Από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας θα έχουμε ένα μικρό διάλειμμα στους βοριάδες για μία ή δύο μέρες και η θερμοκρασία πιθανόν να αγγίξει πάλι τους 39 μέχρι και 40 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε αναλυτικά τους πίνακες με τις προβλέψεις από το σύστημα ΠΟΣΕΙΔΩΝ:

triti.jpg

 

poseiodntetarti.jpg

 

poseidonpempti.jpg

 

Πατήστε εδώ για να δείτε τις προβλέψεις

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ