Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017 19:28

Στις τοπ προτιμήσεις των Ρώσων τουριστών η Ελλάδα

Γράφτηκε από

Τρίτο δημοφιλέστερο προορισμό διακοπών αποτελεί το καλοκαιρι του 2017 η Ελλάδα για τους Ρώσους, σύμφωνα με μια προκαταρκτική αξιολόγηση έρευνας που πραγματοποίησε η ένωση ρώσων τουρ οπερέιτορ, ATOR, σε μέλη της αλλά και σε διαδικτυακές ταξιδιωτικές πλατφόρμες της χώρας.

Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η Τουρκία, τη δεύτερη η Ρωσία, την τέταρτη η Κύπρος και την πέμπτη η Ισπανία. Η κατάταξη δημοφιλέστερων προορισμών συνεχίζεται με τη Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, την Τυνησία και την Ιταλία.

Η χώρα μας είναι δεύτερος δημοφιλέστερος στον Coral Travel ενώ είναι τέταρτη στις κρατήσεις στον Biblio Globus και έκτη στον NTK Intourist. Κορυφαίοι προορισμοί είναι η Ρόδος και η Κρήτη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας από την καταγραφή των κρατήσεων για το καλοκαίρι, η πλειονότητα των μεγάλων τουρ οπερέιτορ που δραστηριοποιούνται στη Ρωσία (TUI Russia, NTK Intourist, Coral Travel) κατατάσσουν πρώτη την Τουρκία ενώ στον Biblio Globus, ο οποίος προωθεί ιδιαίτερα ρωσικούς προορισμούς, είναι η τρίτη δημοφιλέστερη επιλογή. 

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info@mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ 

                  

 

NEWSLETTER