Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017 09:23

Αεροπορική εταιρία προσφέρει πτήσεις χωρίς παιδιά και οι κριτικές είναι ανάμεικτες

Γράφτηκε από

Η αμερικανική οικονομική αεροπορική εταιρία IndiGo ανακοίνωσε ότι από φέτος το καλοκαίρι σε όλες τις πτήσεις της θα ισχύει η απαγόρευση παιδιών, συνοδευόμενων ή μη.

Πάνε οι εποχές που οι επιβάτες του αεροπλάνου έπρεπε να υπομένουν τα παιδιά που έκλαιγαν, φώναζαν και κλωτσούσαν τις θέσεις των μπροστινών τους. Όσο αμφιλεγόμενη και αν ακούγεται αυτή η πολιτική, η εταιρία την δικαιολογεί λέγοντας ότι οι πτήσεις για ενήλικες στοχεύουν στην προσέλκυση επιβατών που ταξιδεύουν για δουλειά και χρησιμοποιούν την ώρα που διαρκεί μια πτήση για να ξεκουραστούν ή να δουλέψουν.

Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι, κυρίως γονείς, που άσκησαν κριτική στην εταιρία και έκαναν λόγο για άδικη διάκριση εις βάρος των οικογενειών.

Τα social media πήραν φωτιά:

"Μόλις πέρασα επτά ώρες στο αεροπλάνο από Νέα Υόρκη προς Μαδρίτη με παιδιά να κλαίνε και να φωνάζουν. Δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου. Ζήτω στις πτήσεις μόνο για ενήλικες"

"Οι πτήσεις χωρίς παιδιά είναι κακή ιδέα. Όλοι έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν με την οικογένειά τους. Αγοράστε ακουστικά αν δεν αντέχετε"

Ποια είναι η γνώμη σας; Κάτι τέτοιο στην Ελλάδα θα είχε αποτέλεσμα;

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ