Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017 02:17

Skydive: Πρώτο άλμα, εμπειρία ζωής!

Γράφτηκε από

Το άλμα tandem είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μυηθείτε στο συναρπαστικό κόσμο της ελεύθερης πτώσης. Μετά από μια ενημέρωση στο έδαφος, ετοιμαστείτε για … απογείωση!

Αφού προσδεθείτε με ασφάλεια στον έμπειρο εκπαιδευτή σας μέσω μιας ειδικής εξάρτησης, κάνετε το άλμα σας από τα 14000 πόδια.

Η αίσθηση της ελεύθερης πτώσης με ταχύτητα περίπου 220 χλμ/ώρα θα διαρκέσει σχεδόν για ένα λεπτό, πριν ο εκπαιδευτής σας ανοίξει το αλεξίπτωτο. Θα πετάξετε μαζί για τα επόμενα 5-7 λεπτά, πριν προσγειωθείτε με ασφάλεια στο γρασίδι του αεροδρομίου μας.

Το άλμα tandem, σε σύγκριση με τις άλλες μεθόδους εισαγωγής στο σπορ του αλεξιπτωτισμού, έχει το λιγότερο χρόνο προετοιμασίας. Οι έμπειροι εκπαιδευτές θα σας ξεναγήσουν στην ελεύθερη πτώση, αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για την ασφάλειά σας, χωρίς να απαιτείται η δική σας συμμετοχή!

Εσείς έχετε την ευκαιρία να χαρείτε τη θέα από ψηλά, να χαμογελάσετε στην κάμερα και να απολαύσετε την ελευθερία της πτώσης.

Κρατήστε την αξέχαστη εμπειρία του αλματός σας σε βίντεο και φωτογραφίες!

Αν θέλετε να ξαναζήσετε την εμπειρία σας και να τη μοιραστείτε με φίλους και συγγενείς, ζητήστε την καταγραφή του άλματος σας σε video και σε ψηφιακές φωτογραφίες. Σας προσφέρουμε δύο επιλογές: την λήψη από τον εκπαιδευτή σας(handy- camera) ή την λήψη από έναν επιπλέον αλεξιπτωτιστή (επαγγελματία cameraman-outside camera flyer). Η διαδικασία περιλαμβάνει την καταγραφή όλης σας της εμπειρίας! Την προετοιμασία από τον εκπαιδευτή σας στο έδαφος, την επιβίβασή σας στο αεροπλάνο, την απογείωσή του, την πτήση με το αεροπλάνο μέχρι τα 14.000 πόδια, την ελεύθερη πτώση σας, την πτήση με το αλεξίπτωτο καθώς και την ομάλη σας προσγείωση στο γρασίδι της ειδικά διαμορφωμένης ζώνης προσγείωσης!

Για όλες τις πληροφορίες επισκεφτείτε τους ειδικούς στο skydive-athens

Φωτό: Magdalena Olsvzewka

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ