Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018 19:42

Δεν χρειάζετε να είστε Survivor για να απολαύσετε τη γαλάζια λίμνη στον Άγιο Δομίνικο (vid)

Γράφτηκε από

Ένας μικρός επίγειος παράδεισος, όχι μόνο για τους παίκτες του Survivor 2018, μακριά από πολυσύχναστους δρόμους και τον θόρυβο της πόλης Cabrera κρύβεται στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Ονομάζεται Laguna El Dudu και ενδείκνυται για… ψαγμένους, όλους εκείνους τους ταξιδιώτες που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες σε άγνωστους σχεδόν προορισμούς.

Πριν λίγες μέρες στη μικρή όαση του Άγιου Δομίνικου ταξίδεψε η ομάδα των Μαχητών του Survivor και επιδόθηκε σε… zipline πάνω από τη καταγάλανη λίμνη. 

 

survivor-2-29-1.jpg

 

snapseed-8.jpg

 

Ας μάθουμε κάποιες πληροφορίες για αυτό το μαγικό μέρος…

 

laguna-dudu-dominican-republic-2-1024-x-769-759x500.jpg

 

video by Adam Grumbo

 

Το Laguna El Dudu είναι μία σχετικά άγνωστη περιοχή στη βόρεια ακτή της Δομινικανής Δημοκρατίας. Θέλει θάρρος για να κολυμπήσει κάποιος στα νερά της λίμνης, καθώς περιβάλλεται από φυσικούς βράχους και δέντρα… Οποιοσδήποτε δεν έχει πηδήξει από ύψος 10 μέτρων θα χρειαστεί να πάρει μία βαθιά ανάσα για να τολμήσει μία βουτιά στη λίμνη…


Πεζοπορία στο φαράγγι του Ρίχτη με φόντο το πέλαγος (vid)


Για τους λιγότερο τολμηρούς… υπάρχουν και δεκάδες σκαλιά που οδηγούν στα νερά της λίμνης… Όπως και να χει αν προτιμήσετε τα σκαλιά θα διασκεδάσετε βλέποντας τους… extreme ταξιδιώτες να περνούν πάνω από το κεφάλι σας…

 

video by M Alvarez

 

 

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ