Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017 14:53

Είστε έτοιμοι για windsurf; Αναζωπυρώθηκε το ενδιαφέρον στην Ελλάδα

Γράφτηκε από

Περί τα μέσα του 1990 οι Έλληνες έμαθαν σιγά-σιγά τι εστί wave windsurf...Πολύ γρήγορα όμως δημιουργήθηκε μια κοινότητα που ταξίδευε, έψαχνε και εξέλισσε το σπορ.

Σε διάφορες περιοχές της χώρας άνθρωποι που ασχολούνταν με το windsurf άρχισαν να ψάχνουν τις παραλίες με το πιο μεγάλο κύμα και τον καλύτερο αέρα και σιγά σιγά η κοινότητα μεγάλωσε και ήρθε κοντά με τη δημιουργία του subaru wave tour  όπου συμμετείχαν πάρα πολλοί windsurfers από όλη την Ελλάδα αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες από μέρη και ταξίδια.

Windsurf

Τα τελευταία χρόνια, το ενδιαφέρον έχει αναζωπυρωθεί και έχουμε καταλήξει σε μια εποχή που υπάρχουν άνθρωποι που  περιμένουν τις κατάλληλες συνθήκες και είναι πάντα έτοιμοι να ταξιδέψουν για να τις βρουν.

Δείτε κάποια μέρη όπου μπορείτε να επιδοθείτε στο αγαπημένο σπορ:

Αττική: στις παραλίες Αναβύσσου, Βάρκιζας, Λαυρίου, Λούτσας, Ραφήνας, Σχοινιά (Μαραθώνα) και Γαλάζια Ακτή (Μαραθώνα)

Κυκλάδες: στην Πάρο (παραλίες Χρυσή Ακτή, Νέα Χρυσή Ακτή, Τσουκαλιά, Σάντα Μαρία και Πούντα), στη Μύκονο (παραλίες Φτελιά και Καλαφάτης), στη Νάξο (παραλίες Άγιος Γεώργιος και Μικρή Βίγλα), στην Ίο (παραλία Μυλόποτας), στη Σαντορίνη κ.α.

Δωδεκάνησα: στη Ρόδο (παραλίες Τριάντα, Φανές, Πρασσονήσι και Θεολόγος), στην Κάρπαθο (Όρμος του Διαβόλου), στην Κω κ.α.

Πάτρα: στις παραλίες Δρέπανο και Ζαχάρω

Ιόνια νησιά: στη Λευκάδα (παραλία Βασιλική), στη Ζάκυνθο

Κρήτη

Σποράδες: Σκιάθος

Μακεδονία: στο Νομό Θεσσαλονίκης (παραλίες Αγία Τριάδα και Νέα Μηχανιώνα και στη λίμνη Βόλβη), στη Χαλκιδική (παραλία Sunny Beach)

Δείτε το βίντεο:


Με πληροφορίες από wbsf.gr/visitgreece

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ