Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017 02:12

Cliff Diving 2017: Υπερθέαμα και εντυπωσιακές βουτιές στον Αγ. Νικόλαο

Γράφτηκε από

Είστε έτοιμοι για βουτιές και αδρεναλίνη;

Ο Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καταδύσεων από Υψηλά σημεία (WHDF) και η Περιφέρεια Κρήτης, διοργανώνουν το «Agios Nikolaos Cliff Diving 2017».

Η Κρήτη και ο Άγιος Νικόλαος φιλοξενούν το πρώτο αγωνιστικό cliff diving στην Ελλάδα, εντάσσοντας την χώρα στον παγκόσμιο χάρτη του αθλήματος.

Φέτος είκοσι από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες καταδύσεων από ψηλά σημεία (highdiving) του κόσμου,θα συμμετέχουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε διαγωνισμό καταδύσεων από τα βράχια της Λίμνης και βατήρα σε τελικό ύψος 20 μέτρων.

Ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (WHDF) και πρώτη φορά πραγματοποιείται αντίστοιχος αγώνας στην Ελλάδα.

cliffdivingagiosnikolaos.jpg

Το φετινό Agios Nikolaos cliff diving 2017 ξεκινά επίσημα το Σάββατο 1η Ιουλίου στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Οι φετινές βουτιές από τα βράχια της λίμνης εκτός από χαρακτήρα επίδειξης θα έχουν και αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καταδύσεων από Υψηλά Σημεία (WHDF). Για αυτό και στο φετινό Agios Nikolaos cliff diving 2017 και για το αμιγώς αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, συμπαρουσιαστής του Γιώργου Καπουτζίδη θα είναι ο Νίκος Αντωνογιαννάκης, εκφωνητής των αγώνων κολύμβησης στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (2004).

Δείτε το φετινό σποτ:

Καλές βουτιές...

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ