Κυριακή, 07 Μαΐου 2017 14:20

Οι 10 καλύτερες ελληνικές παραλίες στο περιοδικό Paris Match

Γράφτηκε από

Η ιστοσελίδα τουριστικών πληροφοριών TripAdvisor κυκλοφόρησε ένα Top 10 με τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις αξιολογήσεις των χρηστών της. Το γαλλικό περιοδικό Paris Match αναδημοσίευσε την κατάταξη και μάλιστα πρότεινε στους αναγνώστες του ένα εναλλακτικό νούμερο 1 στην κατάταξη.

Σύμφωνα με το Tripadvisor λοιπόν, πρώτο στη λίστα δεν είναι άλλο από το Ελαφονήσι στο Νομό Χανίων της Κρήτης. Το Ελαφονήσι βρίσκεται περίπου 2 ώρες μακριά από την πόλη των Χανίων, αλλά ο προορισμός αξίζει τη διαδρομή. Τόπος ιδιαιτέρου φυσικού κάλους και προστατευόμενη περιοχή Natura, το Ελαφονήσι είναι ένα μέρος εξωτικό με μικρές νησίδες και πολύ ψιλή λευκή αμμουδιά που ροζίζει σε αρκετά σημεία, τιρκουάζ αβαθή νερά και μια λιμνοθάλασσα με ρηχά νερά ιδανική για παιχνίδια μικρών και μεγάλων.

Ο συντάκτης της Paris Match στον επίλογο του άρθρου μας αποκαλύπτει τη δική του αγαπημένη παραλία: "Στην Paris Match είμαστε ερωτευμένοι με την παραλία Κλέφτικο (στην 3η θέση της κατάταξης) στο νησί της Μήλου στις Κυκλάδες. Ολόκληρη η παραλία περιβάλλεται από ψηλά βράχια ασβεστόλιθου και μπορείς να κολυμπήσεις ανάμεσα σε εκπληκτικές φυσικές γεωλογικές δομές βράχων με υπέροχα χρώματα."

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ