Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 15:53

Μεγάλος διαγωνισμός του mygreekholiday.gr με δώρο μια Action Cam FullHD

Γράφτηκε από

Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμη και το mygreekholiday.gr σας δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μία action camera Sencor 3CAM 2000 για να δημιουργήσετε το δικό σας ταξιδιωτικό άλμπουμ από τις φετινές σας διακοπές.

Για να μπείτε στην κλήρωση:

1) Like στο post και μία δημόσια κοινοποίηση (share).
2) Like στη σελίδα μας.

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και τις 17/8/2017

Ο νικητής ή η νικήτρια του διαγωνισμού θα ανακοινωθεί από τη σελίδα μας στο Facebook στις 18 Αυγούστου και θα ειδοποιηθεί από την ομάδα του mygreekholiday.gr.

Περιγραφή προϊόντος SENCOR 3CAM 2000

Κατάγραψε την περιπετειώδη πλευρά της καθημερινότητάς σου αλλά και όλη τη δράση από τα extreme sports με την action camera Sencor 3CAM 2000. Με ανάλυση καταγραφής 1920x1080 pixels (Full HD) και αισθητήρα 12MP θα έχεις τόσο μεγάλη ευκρίνεια και υψηλή ποιότητα στα video αλλά και στις φωτογραφίες. Με εγγραφή στα 30fps θα έχεις ομαλή εικόνα ανεξάρτητα από την ένταση της δράσης ενώ με το ενσωματωμένο μικρόφωνο θα καταγράφεις με λεπτομέρεια όλο τον ήχο από το περιβάλλον γύρω σου. Με την χειροκίνητη ισορροπία λευκού θα προσαρμόσεις την εικόνα όπως θέλεις εσύ ενώ μέσα από την ενσωματωμένη οθόνη 1.5’’ θα μπορείς να καδράρεις το θέμα της φωτογράφισης ευκολότερα αλλά και να παρακολουθήσεις τα video που έχεις καταγράψει. Ο φακός έρχεται με γωνία θέασης στις 120 μοίρες για να καταγράφει όλη τη δράση γύρω σου ακόμη και όταν δεν την βλέπεις εσύ ενώ με την ειδική θήκη προστασίας θα μπορείς να πάρεις την κάμερα μαζί σου ακόμη και κάτω από το νερό σε βάθος έως και 60 μέτρα. Με μεγάλη γκάμα βάσεων και αξεσουάρ θα μπορείς να την τοποθετήσεις όπου θέλεις ενώ η μεγάλη της αυτονομία σου εξασφαλίζει τουλάχιστον 70 λεπτά εγγραφής video σε ανάλυση 1080p.

Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info@mygreekholiday.gr

6907377802

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ 

                  

 

NEWSLETTER