Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017 13:04

Διήμερη απόδραση στην Κυπαρισσία

Γράφτηκε από

Από το καλοκαίρι η φίλη μου η Σοφία μου είχε προτείνει να την επισκεφθώ στο εξοχικό της στην Κυπαρισσία. Δυστυχώς τον Αύγουστο δεν κατάφερα να πάω και έτσι αποφάσισα να κάνω μια μίνι εξόρμηση στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Αρχικά ήμουν διστακτική, αλλά διαψεύστηκα πανηγυρικά. Εντυπωσιάστηκα με την περιοχή, το φαγητό, τις παραλίες και τα αξιοθέατα. Έφτασα Παρασκευή βράδυ και επιλέξαμε να κάνουμε μια βόλτα στο κάστρο και στην παλιά πόλη, όπου φάγαμε.

Το Σάββατο αποφασίσαμε να πάμε πιο μακρία, για μπάνιο στην Βοϊδοκοιλιά. Στη διαδρομή περάσαμε από τα Φιλιατρά και θαυμάσαμε τον... πύργο του Άιφελ.

Την Κυριακή κάναμε μπάνιο κοντά στο σπίτι, στην παραλία Σανί, που με εντυπωσίασε με τα πελώρια κύματα. Ήταν ένα ταξίδι που μου άφησε ωραίες αναμνήσεις και σίγουρα θα την επισκεφθώ ξανά. Πόπη

Mygreekholiday.gr: Ευχαριστούμε και πάλι για τις όμορφες φωτογραφίες!!! Όποιος επιθυμεί μπορεί να αποστέλει τις δικές του ταξιδιωτικές εμπειρίες με φωτογραφίες για να δημοσιεύονται στην κατηγορία μας με σκοπό την αλληλοενημέρωση μεταξύ σας...

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ