Τρίτη, 28 Νοεμβρίου 2017 13:00

H σκοτεινή Neverland του M. Jackson μετατρέπεται σε Μουσείο (vid)

Γράφτηκε από

Το αμφιλεγόμενο, λόγω των πρόσφατων αποκαλύψεων*, ράντσο του βασιλιά της pop, Michael Jackson, θα μετατραπεί σε Μουσείο, έπειτα από σχετική απόφαση της Triumph International, της εταιρείας που διαχειρίζεται την ακίνητη περιουσία του Τζάκσον. 

Η Neverland, η οποία πια ονομάζεται Sycamore Valley Ranch, βρίσκεται στην περιοχή Los Olivos, περίπου 208 χιλιόμετρα από το Λος Άντζελες. 

Νήσος του Πάσχα: Το μυστήριο του πιο απομονωμένου νησιού στον κόσμο (vid)

michael-jackson-neverland-ranch-1.jpg

Η εταιρεία έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες αιτήσεις για να μετατραπεί η κατοικία σε χώρο με «πολλαπλούς σκοπούς ψυχαγωγίας», συμπεριλαμβανομένων ενός μουσείου όπου θα γίνονται και μουσικές παραστάσεις. Ωστόσο, η τοποθεσία για το μνημείο που θα δημιουργηθεί για τη ζωή και την καριέρα του Jackson μπορεί να μην βρίσκεται εκεί που ήταν αρχικά το ράντσο. Είναι πολύ πιθανό το μνημείο να στηθεί στο σπίτι όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια ο βασιλιάς της ποπ, στο Ενσίνο του Λος Άντζελες. 

430610f22f0eb1f9f4b8e12d38ea92da.jpg

H αξία της Neverland εκτιμάται στα 100 εκατ. δολάρια.

;

*Ο Michael Jackson ζούσε εκεί από το 1988 μέχρι το 2005, οπότε και έκλεισε οριστικά τις πόρτες της. Eίχε ήδη οδηγηθεί στα δικαστήρια και ο επίγειος παράδεισος που είχε ονειρευθεί δεν ήταν πια συνδεδεμένος με θετικές εικόνες αλλά με αυτές που είχαν σχέση με την παιδική κακοποίηση.

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ