Τρίτη, 24 Απριλίου 2018 10:02

Αν πάτε Λονδίνο πάρτε μέρος στο Food Festival για τους «Peaky Blinders»

Γράφτηκε από

Οι θαυμαστές της αγγλικής τηλεοπτικής σειράς εποχής «Peaky Blinders» θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ένα food festival στο Λονδίνο βασισμένο στη δημοφιλή σειρά παραγωγής του BBC.

To festival είναι το πνευματικό παιδί των καλοφαγάδων The Feasty Blinders, (εστιατόρια θεματικά με πηγή έμπνευσης το σίριαλ). Οι Feasty Blinders προσφέρουν στους θαυμαστές της γκανγκστερικής σειράς την εμπειρία να απολαύσουν δείπνο σε ένα εστιατόριο που έχει θέμα τα κατορθώματα της περιβόητης συμμορίας «Peaky Blinders» του Μπέρμιγχαμ.

 

peaky-blinders-season-4-insta-pic.png

 

«Γιορτάζοντας την ταχεία επέκταση της οικογένειας σε όλη την Αγγλία και στο Λονδίνο, οι φοβεροί Feasty Blinders σας προσκαλούν να συμμετάσχετε μαζί τους σε ένα βράδυ χλιδής και ηδονισμού στο νεοαποκτηθέν Club Eden στην καρδιά του Λονδίνου» αναφέρεται στην πρόσκληση.

 

The-opening-of-the-Peaky-Blinders-theme-bar-on-Stanhope-street-Liverpool-Photo-by-Colin-Lane.jpg

 

Το food festival θα διοργανώνεται κάθε Τρίτη και Τετάρτη για έξι εβδομάδες από τις 15 Μαΐου 2018.

ΙΝFO: Η σειρά Peaky Blinders θα επιστρέψει στο BBC για πέμπτη σεζόν το 2019. Το «Peaky Blinders» που έχει γίνει επιτυχία για το BBC και το Netflix, είναι η ιστορία μιας εγκληματικής οργάνωσης του Μπέρμιγχαμ μεταξύ των δύο Παγκόσμιων Πολέμων.

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ