Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017 14:12

Οι πειρατές του τουρισμού παραπλανούν ταξιδιώτες για διακοπές στην Ελλάδα

Γράφτηκε από

Θύματα πολλών και διάφορων επιτήδειων πέφτουν οι ταξιδιώτες που αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο γύρω από τις διακοπές τους και ιδιαίτερα στα ελληνικά νησιά.

Οι… διαδικτυακοί απατεώνες προσελκύουν τους ταξιδιώτες σε ψεύτικες ιστοσελίδες που δημιουργήθηκαν με φωτογραφίες και περιγραφές από κανονικούς ιστότοπους.

Έβγαλαν στον αέρα τα site τους, συμφωνώντας αμοιβή ανά κλικ με την Google, δελεάζοντας χιλιάδες χρήστες με υπερπροσφορές για κρατήσεις διακοπών, αλλά στο τέλος οι ταξιδιώτες πέφτουν θύματα παραπλάνησης και αυτοί πληρώνονται κανονικά…

Ξένοι δημοσιογράφοι που ανακάλυψαν την απάτη έστειλαν email στους απατεώνες και αυτοί απάντησαν: «Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι έχω διαθεσιμότητα της βίλας για τις ημερομηνίες σας από τις 18 έως τις 25 Ιουνίου. Το συνολικό κόστος είναι £ 1.800, συν προκαταβολή £ 500 πλήρως επιστρέψιμη κατά την επιθεώρηση του ακινήτου μετά την αναχώρηση. Για να επιβεβαιώσετε την κράτηση έχετε 2 επιλογές - συνολική προπληρωμή με έκπτωση 10% ή πληρωμή εγγύησης 50% + και το υπόλοιπο 3 εβδομάδες πριν από την άφιξη».

Πολλοί από τους ιστοτόπους-μαϊμού προμοτάρουν τα εξής ψεύδη: «Με την εμπειρία των 7 ετών, μπορείτε να χαλαρώσετε από τη στιγμή που θα επιλέξετε μία από τις βίλες μας και θα κάνουμε τα υπόλοιπα για εσάς».

Το κανονικό:

REAL-SITE-Screen-Shot-2017-05-11-at-162417.jpg

Το ψεύτικο:

FAKE-SITE-Screen-Shot-2017-05-11-at-162553.jpg

Azurra_3239_Villa1_R2.jpg

Προσοχή λοιπόν... μέρες που είναι...

Μην ξεχάσετε: Πόσο κοστίζουν οι διακοπές στην Ελλάδα;

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ