Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 12:44

Έκλεισαν πακέτο διακοπών για Κεφαλονιά, αλλά το ξενοδοχείο ήταν στην… Πάτμο

Γράφτηκε από

Κορυφαία εταιρεία που κλείνει πακέτα διακοπών κατηγορεί ζευγάρι Βρετανών, από το Harlow, το οποίο επιθυμούσε να περάσει επτά όμορφες ημέρες του καλοκαιριού στην όμορφη Κεφαλονιά.

britainnews.jpgΕν ολίγοις, διαπίστωσε ότι μέσα στο πακέτο των 945 λιρών (συμπεριλαμβανομένου πτήσης/καταλύματος/φαγητού) θα έπρεπε να διανύει… 400 μίλια προκειμένου να κοιμάται…

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι και πέραν αστείου, το lastminute.com τους έκλεισε ένα φθηνό πακέτο αλλά το ξενοδοχείο τους περίμενε για τις 7 διανυκτερεύσεις βρισκόταν στην Σκάλα Πάτμου και όχι στην Κεφλονιά.

Η προσφορά έλεγε σύμφωνα με τον Independet: “Πακέτο πτήσεων και ξενοδοχείων στην Κεφαλονιά για 7 διανυκτερεύσεις". Όμως, καθώς η Βρετανίδα μελέτησε τις λεπτομέρειες του ξενοδοχείου που είχε κάνει κράτηση, ήρθε αντιμέτωπη με τον καλοκαιρνό της εφιάλτη: «Με μια διαμονή στο ξενοδοχείο Skala, θα βρίσκεστε κεντρικά στην Πάτμο».

Η Πάτμος βρίσκεται κοντά στην τουρκική ακτή στα ανατολικά της χώρας, ενώ η Κεφαλονιά είναι το μεγαλύτερο από τα νησιά του Ιονίου στα δυτικά της Ελλάδας.

Η απόσταση μεταξύ των δύο νησιών είναι περισσότερο από 400 μίλια και περιλαμβάνει δύο δρομολόγια με πλοίο και μια μεγάλη διαδρομή.

xartis.png

Όταν η κα. Linger συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, τηλεφώνησε αμέσως στην εταιρεία. Ισχυρίζεται ότι εκπρόσωπος του τηλεφωνικού κέντρου της απάντησε: "Ξέρατε τη συμφωνία, κάνατε κλικ σε αυτό”.

Η κ. Linger διηγήθηκε την ιστορία της στην εκπομπή ITV's This Morning…

aggelia.png

Όταν παρενέβη η εφημερίδα “Independent”, η online ταξιδιωτική εταιρεία υποσχέθηκε πλήρη επιστροφή χρημάτων στο ζευγάρι.

Logo_lastminute;com.jpg

Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες που λένε… Ας ευχηθούμε το άτυχο ζευγάρι να καταφέρει να πραγματοποιήσει το ταξίδι του στην Ελλάδα με καλύτερους οιωνούς…

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ