Σάββατο, 29 Ιουλίου 2017 20:18

Εντυπωσιακή φωτογράφιση μόδας από αμερικανικό περιοδικό στη Ρόδο

Γράφτηκε από
Εντυπωσιακή φωτογράφιση μόδας από αμερικανικό περιοδικό στη Ρόδο livid magazine

Το "νησί του ήλιου" τη Ρόδο επέλεξε το γνωστό περιοδικό μόδας "Livid Magazine" με έδρα τη Νέα Υόρκη για να πραγματοποιήσει φωτογράφιση υψηλής μόδας για την καλοκαιρινή του έκδοση.

Το εξώφυλλο του περιοδικού

Η φωτογράφιση προβάλλει με μοναδικό τρόπο το απέραντο γαλάζιο, την ηλιοφάνεια, τα μνημεία και τις φυσικές ομορφιές του "σμαραγδένιου νησιού" στην αμερικανική αγορά και σε όλο τον κόσμο.

To LIVID, είναι μια τριμηνιαία, εναλλακτική έκδοση η οποία εστιάζει στη σύγχρονη παγκόσμια κουλτούρα. Με έμφαση στην ποιοτική-καλλιτεχνική απεικόνιση, το περιοδικό προβάλλει την τέχνη της μόδας και τον κόσμο της ομορφιάς προσπαθώντας ταυτόχρονα να αναδείξει το εγγενές lifestyle των μυριάδων πολιτισμών του Κόσμου. Το περιοδικό έχει απήχηση σε ένα αναγνωστικό κοινό με υψηλή αισθητική.

Οκταμελής ομάδα με διευθυντή παραγωγής τον κ. Daniel Watson και καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Joseph Cartright επισκέφθηκε τη Ρόδο και έβγαλε καταπληκτικές φωτογραφίες σε Λίνδο, Μονόλιθο και στη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Ο κ. Cartright ανέδειξε μέσα από το φακό του γνωστές και όχι τόσο προβεβλημένες πτυχές του νησιού, φέρνοντας σε πρώτο πλάνο τον κοσμοπολίτικο-πολυπολυτισμικό και νησιωτικό αέρα της Ρόδου.

Προέκυψαν τελικά τρία διαφορετικά editorial μόδας που τιτλοφορούνται: “Home of Gods”, “Travelers Place” και “Gladiators”.

Επισημαίνεται, ότι η φωτογράφιση μόδας έρχεται ως αποτέλεσμα του περσινού δημοσιογραφικού ταξιδιού που συνδιοργάνωσε το Τμήμα Τουρισμού Δωδεκανήσου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Γραφείο του ΕΟΤ Νέας Υόρκης-Καναδά.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ

Με πληροφορίες από rodiaki.gr και lividmagazine.com

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ