Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 09:00

Φωτογράφος γυρίζει όλον τον κόσμο εντελώς τζάμπα…(vid)

Γράφτηκε από

Πιθανότατα αυτή αποτελεί την καλύτερη δουλειά στον κόσμο… Να ταξιδεύεις, να γνωρίζεις νέους ανθρώπους και πολιτισμούς, δίχως να βάλεις το χέρι στην τσέπη.

Η περίπτωση του Ρίτσαρντ Τίλνεϊ- Μπάσετ ξεχωρίζει, καθώς ο δημοφιλής φωτογράφος από τη Βρετανία ταξιδεύει εντελώς δωρεάν ανά τον κόσμο.

Προσφέρει τις υπηρεσίες του ως φωτογράφος, με αντάλλαγμα το κόστος μεταφορών, διαμονής και φαγητού. Μέχρι τώρα έχει ταξιδέψει σε διάφορες πόλεις της Γερμανίας, της Γαλλίας, στο Βέλγιο, την Ιταλία, την Ελβετία, την Ολλανδία, την Κένυα και την Ουγκάντα.

16x9+TGP+Banner+Set+Sail.jpg

Το 2016 ο Τίλνεϊ- Μπάσετ παραιτήθηκε από τη δουλειά του και ξεκίνησε το πρότζεκτ «The Glass Passport». Δεν γνώριζε και πολλά για τη φωτογραφία. Αλλά ήξερε πως με αυτό τον τρόπο θα μπορούσε να ταξιδεύει, όπως ήθελε.

Ξεκίνησε με ταξίδια εντός της Μ. Βρετανίας. Σταδιακά όμως, επεκτάθηκε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και στην πορεία, σε άλλες ηπείρους, καθώς η φήμη της δουλειάς του εξαπλωνόταν.

Οι όροι του είναι απλοί. Προσφέρει τις φωτογραφικές υπηρεσίες του και «πληρώνεται» με την κάλυψη των βασικών αναγκών του….

 

Απολαύστε τον

NEWSLETTER

Travel Stories

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 
  info[@]mygreekholiday.gr

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ